Avem experiență în construcții industriale și agricole și montări utilaje, lucrări de anvergură care presupun atât o mobilizare de resurse umane, cât și dotări, colaboratori și experiență de lucru specifice domeniului. Ne ajutăm partenerii să-și atingă obiectivele calculate în planurile de afaceri, respectând foaia de lucru și termenele de execuție ale lucrărilor.

Am construit în întregime peste 100 de hale și linii tehnologice pentru ferme de pui sau porci. Liniile precum hrănitoare, adaptoare, clapeți de ventilație, indispensabili fermelor de animale le-am montat la mai multe ferme din România: Făurei (jud. Brăila), Boldu, Amaru, Lipia, Zorești (Buzău), Galati (Galați).

De asemenea, am montat utilaje tehnologice la Fabrica de peleți furajeri de la Drăgășani, județul Vâlcea. Operațiunea este una specifică, în care utilajele au fost montate înainte de construirea efectivă a fabricii, adică a pereților și acoperișului, pe unde nu ar fi încăput aceste utilaje de mari dimensiuni. De asemenea, am continuat cu construirea fabricii în întregime.

Ne-am specializat în construcții industriale și agricole, unde oferim atât construcția în întregime a spațiilor de tip ferme, cât și a montajului de linii tehnologice necesare operării unor astfel de spații.