Activităţile umane au un impact fără precedent asupra Planetei, prin extinderea capacităţii industriale, urbanizare şi modificări socio-culturale. Astfel, în contextul schimbărilor climatice şi a epuizării resurselor naturale, sustenabilitatea și reducerea poluării reprezintă o temă esenţială, ce necesită atenţie urgentă, în special în ceea ce privește activitățiile de construcții. Mediul construit are un impact substanţial asupra resurselor materiale, fiind implicit un factor determinant în ceea ce priveste sănătatea, confortul şi productivitatea ocupanţilor. Mai mult, sectorul clădirilor este cel mai mare consumator de energie (40% consumul final de energie) şi responsabil pentru o cantitate semnificativă de emisii de CO2 (36% din emisiile de CO2).

In activitatea noastra tinem cont de cateva principii care ne ajuta sa reducem impactul asupra mediului inconjurator.

Astfel, printr-un management eficient, reducem consumurile de apa si energie, reducem cantitatea de deseuri si emisii in scopul reducerii poluarii. Folosirea materialelor reciclate este o prioritate, care genereaza in plus economii considerabile de pret.

De asemenenea, preferam proiectele care au o grija aparte pentru performantele energetice ale constructiilor executate, nu numai pentru scaderea costurilor de exploatare si reducere a impactului asupra mediului, pe intreaga durata de functionare, dar si pentru cresterea calitatii vietii in spatiile construite.